Tlf: 976 54 354

View the embedded image gallery online at:
https://skuteopplevelser.no/vare-bater#sigProIda7f67498e6

Vår visjon er å levere en naturbasert skjærgårdsopplevelse i verdensklasse for alle som ønsker en skjærgårdstur som sent vil glemmes. Gjennom menneskelig kunnskap, erfaring og best kvalitet på utstyr har vi satt sikkerhet, service og innovasjon i høyeste fokus. Vi benytter oss kun av båter med alt det beste av sikkerhetsutstyr for våre kunder. Gjennom vår visjon ønsker vi å gi våre gjester den beste skjærgårdopplevelsen i Sør Norge.

Vi tilbyr den vakreste og mest spennende skjærgårdstur som Kristiansand og Sør- Norge har og er svært stolt av alle de flotte naturopplevelsene vi kan tilby våre kunder.

Vi har for øvrig også bestilt en helt ny Ridas havrafter, RIB. RIB’en er en spennende fartsopplevelse. Her går det unna i forrykende tempo. Action og spenning.
Båten er en ny 2014 modell. Vi bruker kun ny båt med nye motorer for denne type aktivitet for maksimal sikkerhet . Våre mannskaper er kommersielt kvalifisert og godkjent med mange års erfaring. Vi setter aldri til sjøs uten at sikkerhet og komfort for våre gjester er satt som prioritet nr. ​​1.

Mer informasjon om denne RIB’en på www.havraftingsor.no

Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Skjærgårdsopplevelser Sør AS
PB 1501
4688 Kristiansand  

Daglig leder: Kai Henriksen
Tlf: 976 54 354
Epost: kai@mja.no

Følg oss på Faceboook:
facebook.com/...

Innhold © Skjærgårdsopplevelser Sør AS. Webdesign ©2017 av Web Norge